Wilma Kuil geeft rondleiding op eigen tentoonstelling

woensdag 14 februari 2018

In Museum Vlaardingen loopt momenteel een tentoonstelling over de kunstenaarsfamilie Dumas Dumas Kuil. Deze bekende Vlaardingse kunstenaars tonen er recent werk. Op dinsdag 20 februari (van 10.30 – 11.30 uur) en 27 februari (van 14.00 – 15.00 uur) geeft een van de kunstenaars, Wilma Kuil, een rondleiding.

Wilma Kuil

Wilma Kuil is onder andere bekend van de Vlaardingse Bloementrappen bij het Liesveldviaduct.

Peter Dumas

Peter is een aquarellist. Bekend zijn de zeefdrukken over Venetië en oude Vlaardingse taferelen.

Charlotte Dumas

Charlotte, dochter van Wilma en Peter, is fotograaf. Zij fotografeert vaak dieren, waaronder een belangwekkende serie over de reddingshonden van het World Trade Center in New York.

De rondleiding is gratis. De toegang tot het museum kost € 9,50 (voor volwassenen). Kortingspassen en museumjaarkaarten zijn geldig. Aanmelden is noodzakelijk, want het aantal deelnemers is maximaal 15 personen per keer. Aanmelden via info@museumvlaardingen.nl.