haring_banner

Plan je bezoek

Adres

Westhavenkade 54
3131 AG Vlaardingen
010-434 87 22
www.museumvlaardingen.nl
info@museumvlaardingen.nl

Openingstijden

Maandag gesloten.
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
Zon- en feestdagen van 12.00 - 17.00 uur, behoudens Tweede Kerstdag, dan is het museum geopend van 12.00 tot 16.00 uur.

Het museum is gesloten op: Koningsdag, Eerste Paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Ook buiten de reguliere openingstijden kunt u gebruik maken van diverse ruimtes in het museum. Zo is het mogelijk te trouwen in het museum, of er te vergaderen. Kijk voor de mogelijkheden bij Verhuur. Voor contact: info@museumvlaardingen.nl.

Prijzen

Kijk bij Tickets voor entreeprijzen.

Zeillogger de Balder
Vanaf 1 mei 2018 zal de Balder op regelmatig op donderdag en zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur te bezichtigen zijn. Er zijn echter uitzonderingen: kijk daarom voor de openingstijden van de Balder op de eigen website.

Toegankelijkheid

Het museum is goed toegankelijk voor mindervaliden. De expositieruimtes zijn rolstoeltoegankelijk; een leenrolstoel is aanwezig. De in het museum geplaatste opvouwbare krukjes kunnen ook gebruikt worden als loophulp. Er is een lift en een aangepast toilet. Het is mogelijk om personen direct voor de ingang af te zetten of op te halen. Geleide- en hulphonden zijn welkom; huisdieren niet. Neem voor specifieke vragen of wensen contact op met het museum.