Bassie & Adriaan: kaartverkoop gestart

koop nu je kaartje!

dinsdag 1 september 2020

De kaartverkoop van de tentoonstelling Bassie & Adriaan – een schat aan herinneringen is gestart. De tentoonstelling is te bezoeken vanaf 14 oktober. Vanwege Covid-19 zijn er extra maatregelen genomen en is er ruimte voor een beperkt aantal bezoekers per dag. De expositie is daarom verlengd tot mei 2021 om iedereen de kans te geven de tentoonstelling te bezoeken.

De expositie is een ode aan het populaire kinderduo en een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Dit wordt ondersteund met originele attributen, rekwisieten en foto- en filmmateriaal. Het museum heeft de nodige maatregelen genomen om een bezoek aan de tentoonstelling coronaproof te laten verlopen. Zo is er naast een gezondheidscheck een routeplan waarbij de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Daarnaast zijn er door het museum diverse contactloze ontsmettingspunten te vinden. Er zijn voor deze expositie vijf tijdslots per dag, waarin er per tijdslot 25 bezoekers tegelijkertijd naar binnen kunnen. Reservering voor de expositie is verplicht.

De tentoonstelling over het leven van Bassie en Adriaan is ingedeeld in drie thema’s: The Crocksons, over hun beginjaren in acrobatiek, de diverse live-optredens, waaronder het Circus Bassie & Adriaan en hun ongekend succesvolle televisiecarrière. Ook krijgen fans een kijkje in het persoonlijke leven van de broers en kunnen ze bij de wall of fame alle awards en onderscheidingen van het kinderduo bewonderen.
Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, van speurtochten tot een stadstour langs diverse opnamelocaties uit de welbekende televisieserie. De tentoonstelling is vanaf 14 oktober 2020 t/m 16 mei 2021 te zien in Museum Vlaardingen en is ontworpen door Pronk Studio Rotterdam.

Bestel hier je tickets. Kijk hier voor de veelgestelde vragen