Gezocht voormalig betrokkenen uit de Vlaardingse visserij.

woensdag 3 april 2019

De Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen is op zoek naar voormalig medewerkers en medewerksters uit de Vlaardingse visserij. Bent u in de vorige eeuw tijdens de haringtijd misschien schipper geweest of was u één van de opvarenden of bent u misschien een oud kuiper of een oud boetster of bent u op andere wijze betrokken geweest bij de Vlaardingse visserij en bent u tot nu (nog) niet uitgenodigd voor onze jaarlijkse reünie?

Dan zijn we op zoek naar u!

De Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen organiseert ieder jaar een reünie voor voormalig medewerkers en medewerksters uit de Vlaardingse visserij. Een gezellig samenzijn waarbij volop herinneringen worden opgehaald uit de tijd dat de Vlaardingse visserij nog een hoofdrol speelde. Dit alles onder het genot van een drankje en natuurlijk een haring.

De bijeenkomsten worden altijd druk bezocht en tijdens de gesprekken vernamen we dat nog niet iedereen die actief is geweest in de Vlaardingse visserij op onze uitnodigingenlijst staat. Daar willen we graag verandering in brengen.

Bent u actief geweest in de Vlaardingse visserij of een aanverwant bedrijf en wordt u (nog) niet uitgenodigd voor onze jaarlijkse reünie dan nodigen we u hierbij van harte uit om dit kenbaar te maken via een e-mailberichtje naar de secretaris van de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen via het e-mailadres: vrienden@museumvlaardingen.nl onder vermelding van reünie 2020 waarna we u graag opnemen op onze uitnodigingenlijst. 

Foto: Hans Bakker.