Kom als Vriend naar de lezingen van Museum Vlaardingen.

dinsdag 22 oktober 2019

Net als de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen organiseert het museum zelf ook regelmatig verschillende lezingen. In geval er aan het bijwonen van een lezing, die wordt georganiseerd door Museum Vlaardingen, kosten zijn verbonden voor de entree, inclusief een drankje na afloop, wordt dat in de aankondiging van die lezing genoemd.

In de regel wordt hiervoor € 7,50 gerekend, echter, onlangs hebben de Vrienden en Museum Vlaardingen samen het volgende afgesproken.

Indien u als Vriend van Museum Vlaardingen een betreffende lezing wilt bijwonen krijgt u, op vertoon van uw lidmaatschapskaart van de Vrienden, € 2,50 korting op deze entreeprijs.

Een reden temeer om als Vriend de interessante lezingen van Museum Vlaardingen bij te wonen.