Sinterklaas logeert in Museum Vlaardingen

Kom kijken in het huis van Sinterklaas!

Sinterklaas is onderweg en zal aanstaande zaterdag in Vlaardingen aankomen. Hij zal dit jaar logeren in het speciale Sinterklaashuis in Museum Vlaardingen.

Alle kinderen kunnen gratis langskomen om de slaapkamer van Sinterklaas te bekijken (en stiekem op zijn bed te springen). Ook kunnen ze ontdekken welke boeken de Sint leest, en of hij zelf eigenlijk wel iets in zijn schoentje krijgt. Natuurlijk is het ook mogelijk om, verkleed als Sinterklaas of Piet, op de foto te gaan in het Sinterklaashuis.

Het Sinterklaashuis is vanaf 16 november t/m 5 december gratis te bezoeken in Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54, Vlaardingen. Natuurlijk alleen tijdens openingstijden, want 's avonds is Sinterklaas thuis en druk aan het werk!