Speurkelder "Op reis door de tijd"

Woensdag 2 oktober tot en met 27 oktober

De Kinder Boeken Week komt er weer aan en dit jaar is het thema: Op Reis! Natuurlijk doet Museum Vlaardingen hier graag aan mee. Wij hebben een speurtocht ontwikkeld waarin je een reis door de tijd maakt en waarin je kunt leren hoe lang sommige dingen of dieren al bestaan. Van dino tot robot kun je alles op een tijdlijn plaatsen en daardoor letterlijk tijdreiziger zijn! Geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar.

Neem je vriendjes/vriendinnetjes mee (en papa en mama en opa en oma) en kom lekker speuren in ons Museum.

De speurkelder bevindt zich in het entreegebied dus gratis toegang voor kinderen èn begeleiding (normale entreeprijs: kinderen tot 18 jaar gratis, volwassenen €6,50 + tijdelijke toeslag van €1,50)