trouwen banner

Trouwen

Intiem en stijlvol trouwen in Museum Vlaardingen

Trouwen in een romantische Rederswoning. Museum Vlaardingen is een officiële trouwlocatie met een prachtige Stijlkamer uit 1742. Het museum is de perfecte locatie voor jullie huwelijksvoltrekking!

 

Onze locatie

De koepelkamer in Museum Vlaardingen dateert uit de bouw van het oorspronkelijke woonhuis namelijk  1742. In 1750 is door de Rotterdamse schilder Gerard Sanders een plafondschildering aangebracht. Het geheel is omlijst met rijk ornamenteel stucwerk.

Bij de restauratie van de kamer in 2015 is een wandbespanning tussen de oorspronkelijke wandbetimmering aangebracht en is boven de originele marmeren schouw een spiegel geplaatst. Het geheel heeft een rijke uitstraling en weerspiegelt de grandeur uit het rijke verleden.

In de koepelkamer kunt u, omringd door familie en vrienden, elkaar het ja woord geven. Een champagnetoast, borrel en een diner behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

De mooiste dag van jullie leven

We snappen dat jullie dag helemaal perfect moet zijn. Daarom nodigen we je graag uit voor een bezichtiging en gesprek, zodat we al jullie wensen kunnen omzetten in de mooiste dag van jullie leven. Onze floormanager neemt graag al het werk uit handen en zorgen voor zaalverhuur, dagindeling, ontvangst, lunch of diner, borrel en meer.

 

Bijzondere locatie voor trouwfoto’s

Naast het organiseren van een prachtig trouwfeest, kun je in Museum Vlaardingen ook prachtige trouwfoto’s schieten. In ons monumentale trappenhuis, in de 18e-eeuwse Koepelkamer,  de Groene Salon of  in het oude pakhuis. De originele plafondschilderingen en meesterlijke schoorsteenschouwen zijn geweldige decors om deze dag voor altijd vast te leggen.

 

Mogelijkheden:
Intiem huwelijk
Maximaal 40 personen
2 uur Koepelkamer
Trouwfoto’s maken


Vragen of wensen?
Meer weten over trouwen in ons museum?
Neem contact op via 010-4348722 of mail naar info@museumvlaardingen.nl